In 'n dorp is zichtbaar hoe er in de loop van jaren een ordening tussen land en water
met bebouwing ontstaat. Hierdoor groeit er een heel vanzelfsprekende compositie.
In de serie dorpsgezichten is het beeld van nu vastgelegd
.
In het etsproces wordt de voorstelling geetst in een zinkplaat. Vervolgens ingeinkt en in een oplage afgedrukt op papier onder de etspers.     


   oplage 50 ets                                        'Valbrug'                                           rina groot '06
Ets: 'Valbrug'.

De etsplaat is aan een zijde bewerkt. Voor de zwart/wit afdruk is een lijnetstechniek in combinatie met de droge naald techniek gebruikt. De ingeinkte etsplaat is op etspapier afgedrukt. Voor de gehele oplage van 50 prenten is bewust een handtoon toegepast, waardoor kleine verschillen tussen de afdrukken mogelijk zijn.

De afmeting van de etsplaat is 10*15 cm.
Voor drukpapier is Fabriano etspapier gebruikt. Voor drukinkt is gekozen voor Le france bourgeois; deze inkt is lichtecht en waterbestendig.

De prijs van de etsafdruk is euro 60. Het is mogelijk om losse of met passe-partout ingelijste etsen te bestellen per email: webwinkel@rinagroot.nl

Geef naast de bestelling, ook uw naam, adres en telefoonnummer door. Daarna sturen wij u een ontvangstbericht met gegevens voor de betaling en informatie over de verzending.
Tenzij anders afgesproken, wordt het pakket na ontvangst van betaling binnen enkele dagen verstuurd. Prijzen incl. BTW. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.
Te bestellen per email, met een houten of aluminium lijst of zonder lijst:
Ets,   papiermaat   18*24 cm euro 60, met vermelding: ets 'Valbrug'.
Ingelijst, lijstmaat 18*24 cm       105, met vermelding: ets 'Valbrug' in hout of aluminium.
Ingelijst, lijstmaat 40*50 cm       145, vermelding: ets 'Valbrug' in hout of aluminium.
Terug: klik op GRAFIEK

   houten lijst                                                             aluminium lijst                                                        passe-partout  
^omhoog